O nama

HomeO namaO nama
HomeO nama

O nama

Stomatološka ambulanta Dr Vladimir Radić, smjestila se neposredno uz gradsku gimnaziju, u najužem centru našeg grada. Shodno tome je i ulica Majke Mažar nesumnjivo jedini put kojim će Vaš stidljivi osmijeh prerasti u širok i zarazan. Kako je briga o našem spoljašnjem izgledu prijeka potreba, tako je i ista neophodna da bi naša unutrašnjost bila reprezentativna. Zato su i zdravi zubi samim tim prioritet naše lične higijene, a posjete stomatologu stvar opšte kulture i obaveze prema samom sebi.
Da bi nam održavanje zuba bilo manje naporno i jednostavnije, podijelimo obaveze ! Naša ordinacija ima drugačiji koncept diferenciranih i ekskluzivnih tretmana i jedna je od rijetkih koja primenjuje potpuno personalizovan pristup oralnom zdravlju i zubnoj estetici. Naš savremeni prostor za rad i stručnost su garant za uspjeh. Multidisciplinarnost je svakako nagrada za dugogodišnje iskustvo i usvojeno znanje koje je stečeno kako u našem regionu, tako i daleko van njegovih granica. Sa dr Vladimirom Radićem konsultujte se o terpijskim procedurama koje naša ambulanta pruža iz oblasti: estetske stomatologije, liječenja i popravka zuba, oralne hirurgije i implantologije, protetike, ortodoncije, dječije i preventivne stomatologije.

U našoj ambulanti koristimo najnovije materijale i tehnologije iz oblasti savremene i estetske stomatologije, kako bi vratili osmijeh na vaša lica.
Osmeh najmanje košta ,a svima nam dobro stoji...
DOBRODOŠLI !!!

Biografija

Dr. Vladimir Radić, rođen 1981. godine u Banjoj Luci.

Osnovnu i srednju medicinsku školu završio u Banjoj Luci te diplomirao na Medicinskom fakultetu banjalučkog univerziteta stekavši zvanje doktora stomatologije.

Tokom studiranja privremeno boravio i kao student volontirski radio u Njemačkoj, kao i godinu dana nakon završetka fakulteta. Po preporuci nekoliko njemačkih stomatologa po povratku u zemlju zapošljava se u prestižnoj privatnoj zubnoj ambulanti dr Snežana Vasić u Tuzli, gdje primjenjuje ranije stečeno znanje i usvaja nova iskustva iz oblasti savremene i estetske stomatologije kako kroz praktičan rad tako i kroz kontinuiranu edukaciju u našoj zemlji i inostranstvu.

2014 godine po povratku u Banju Luku osniva svoju ambulantu dr Vladimir Radić.